Blog

Blackrockstar News

Dag 3, Prisontour brasil ; Tuiuiu, Staking en keelpijn

Op dag 3 eindigden we de 1500 km roadtrip van Comodore's nightshift (pun intended) naar Cuiaba met Mc Zanete Profeta do Rap op motor en Jacob Zutphen achter de superfiat  ♂️ en Onno Schmitz achter de 🎥 ...

10-07-2019

Dag 3 van Prisontour Brasil

"Tuiuiu bird phone home, Stakingen en keelpijn"

 

Op dag 3 eindigden we de 1500 km roadtrip van Comodore's nightshift (pun intended) naar Cuiaba met Mc Zanete Profeta do Rap op motor en Jacob Zutphen achter de superfiat  ♂️ en Onno Schmitz achter de 🎥 ...

We zijn vroeg opgestaan ​​om het verkeer te verslaan en reden ongeveer 300 km voor de eerste stop op een tankstation waar we koffie con acar kregen, letterlijk de meest zoete koffie die ik ooit heb gehad 😵 maar het geeft een goede kick.

Na het updaten van mijn socials gingen we verder, maar de motor leek oververhit, dus we waren ongeveer een uur lang beperkt tot 70 km per uur, wat een spelbreker was. Na een tweede stop en het enkele keren in- en uitschakelen van de motor, koelde de motor weer af.

 

We gingen weer 3,5 uur op weg en stopten toen bij een Rodizio, een steakhouse in Braziliaanse stijl en we kregen verschillende soorten vlees, kazen en gekruide rijst👏 , het was een traktatie, hoewel mijn zere keel werkte een beetje hoger. De naam van het restaurant is Tuiuiu, wat betekent de gezwollen nek. Het is een van de grootste ooievaars in Amerika, ook wel bekend als de Jabiru-vogel. Ondertussen houden sommige van de gevangenissen waarvan we veronderstellen dat het bezoek een staking onder de gevangenbewaarders zou hebben plaatsgevonden, dus houd ons in je gebeden zodat we nog steeds een kans hebben om te bezoeken!

Na een goede lunch vertrokken we voor de laatste 6 uur van onze rit. Vlak voordat we aankwamen stopte Jacco met een snelheid en Zanete botste per ongeluk tegen de superfiat aan met zijn motor. Gelukkig had hij geen grote blauwe plekken behalve zijn licht was een beetje kapot.